Werken bij

Wil jij meewerken aan innovaties met een wereldwijde impact?

Werken bij Valto Biocontrol

Vraag een willekeurige medewerker van Valto wat zijn baan uniek maakt en je zult waarschijnlijk het antwoord krijgen dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Want dat vinden wij belangrijk. Met gedrevenheid, samenwerking en ontwikkeling vormen wij een sterk team waarmee we baanbrekende innovaties kunnen realiseren. Daarbij hoort ook persoonlijke ontwikkeling en een open cultuur. Daarom investeren wij niet alleen in de ontwikkeling van onze producten, maar juist ook in die van jou.

Meebouwen aan een snelgroeiend bedrijf

In Kas Magazine van december 2021 vertellen accountmanager Jessica Zuidgeest en onderzoeker Antoine van Dijk over hun baan bij Valto en wat het werken bij ons bedrijf zo leuk maakt.

Benieuwd naar het interview? Klik hier.

Edwin van Dop, accountmanager sales

"Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Deze internationale focus, elke dag bezig zijn met natuurlijke oplossingen en het samen werken met diverse collega's maakt mijn rol erg interessant. We werken hard met elkaar, maar in een goede sfeer en met veel humor."

Erik Vermeer, buitendienst

"Ik vind het leuke van werken bij Valto, dat ik veel vrijheid krijg om mijn werkzaamheden in te vullen. Elke dag is anders! De verantwoordelijkheid die daarmee samenhangt geeft veel voldoening."

Binnenkijken bij Valto Biocontrol

Wij zijn gevestigd op industrieterrein Leehove in De Lier. Neem een kijkje binnen in ons kantoor aan Leehove 81. 

Open sollicitatie

Wij zoeken altijd studenten/afgestudeerden die bruisen van de ideeën en een hart hebben voor de tuinbouw. 

Bekijk de vacature