Werken bij

Onderzoeker

Wij zoeken een onderzoeker, die zich wil inzetten om oplossingen te vinden voor problemen in de glastuinbouw. 

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Wij zoeken altijd studenten/afgestudeerden die bruisen van de ideeën en een hart hebben voor de tuinbouw. 

Bekijk de vacature

 

Werken bij Valto

Vraag een willekeurige medewerker van Valto wat zijn baan uniek maakt en je zult waarschijnlijk het antwoord krijgen dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Want dat vinden wij belangrijk. Met gedrevenheid, samenwerking en ontwikkeling vormen wij een sterk team waarmee we baanbrekende innovaties kunnen realiseren. Daarbij hoort ook persoonlijke ontwikkeling en een open cultuur. Daarom investeren wij niet alleen in de ontwikkeling van onze producten, maar juist ook in die van jou.

Werk jij mee aan innovaties met een wereldwijde impact?

Meebouwen aan een snelgroeiend bedrijf

In Kas Magazine van december 2021 vertellen accountmanager Jessica Zuidgeest en onderzoeker Antoine van Dijk over hun baan bij Valto en wat het werken bij ons bedrijf zo leuk maakt.

Benieuwd naar het interview? Klik hier.

Luka van Dien, onderzoeker

"Als onderzoeker bij Valto zijn mijn werkzaamheden ontzettend divers, dat vind ik er erg leuk aan. Het ene moment draai ik zelf de tomaten in, het volgende breek ik mijn brein over de laatste laboratoriumresultaten."

Erik Vermeer, buitendienst

"Ik vind het leuke van werken bij Valto, dat ik veel vrijheid krijg om mijn werkzaamheden in te vullen. Elke dag is anders! De verantwoordelijkheid die daarmee samenhangt geeft veel voldoening."

Jessica Zuidgeest, accountmanager

"Er is binnen Valto veel ruimte voor eigen initiatief. Iedereen is een belangrijke schakel binnen ons team. Ik vind het leuk om samen met mijn collega’s te bouwen aan onze organisatie en daarin ook (persoonlijk) mee te ontwikkelen."

Stef van der Krieken, onderzoeker

"Bij Valto heb je volop gelegenheid om je eigen ideeën en gedachtes verder te ontwikkelen. Daarnaast is het de ideale plek om onderzoek optimaal in de praktijk toepassen."

Binnenkijken bij Valto

Neem in een kijkje in ons kantoor aan Leehove 81 in De Lier.