Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wil jij meewerken aan innovatieve doorbraken op het gebied van natuurlijke gewasbescherming? Voor gedreven talenten hebben wij (bijna) altijd plek!


Wat ga je doen?

Wij zijn een klein bedrijf dat groot denkt. Met de overtuiging dat samenwerking en kennis delen dé sleutelwoorden zijn die leiden tot succes. Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden met studenten, het bedrijfsleven, onderzoekscentra en laboratoria.

We zijn gespecialiseerd in natuurlijke gewasbescherming. Wij helpen onze glastuinbouwklanten met het telen van gezonde groente en fruit met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, waarmee virusproblemen opgelost kunnen worden.

Wil jij meewerken aan de meest innovatieve onderzoeken op het gebied van natuurlijke gewasbescherming? Wij ontwikkelen nieuwe producten en zorgen ervoor dat bestaande en nieuwe middelen zo efficiënt mogelijk worden ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee maken wij wereldwijd impact! Zo wordt ons bekendste product, V10, nu al veel ingezet in de tomatenteelt om het pepinomozaïekvirus tegen te gaan. Word jij hier ook enthousiast van? En vind je het fijn om te werken in een omgeving waarin innovatie en eigen inbreng voorop staan? Neem contact met ons op!

Wie ben jij?

Interesse in het meewerken aan innovatie, gedrevenheid en initiatief zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken in onze medewerkers. Met name voor de functies hebben wij regelmatig plek:

  • Onderzoekers
  • Laboranten
  • Bedrijfsleider / teeltspecialist uit de agrarische sector.
  • Afstudeerstages / markt- en wetenschappelijk onderzoeken op het gebied van biocontrol en potentiële natuurlijke oplossingen.
  • Projecten / bijbaan door gedreven studenten die verschil willen maken binnen de natuurlijke gewasbescherming.

Wat bieden wij?

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring ontvang je een passend salaris.
  • Je werkt in een innovatief bedrijf waarbij je veel ruimte is voor eigen inbreng.
  • Iedere woensdag is er een lekkere lunch van de zaak.
  • Op vrijdagmiddag kun je gezellig borrelen in onze eigen kroeg.

Meer weten?
Neem gerust contact op met Thorben Looije, directeur, via 06-18637403 of stuur een app!

Of solliciteer direct!
Stuur een e-mail naar Els van der Meer, Officemanager: [email protected]. Geen CV of motivatie? Geen probleem! Je kunt solliciteren met alleen je contactgegevens.

Meelopen?
Eerst weten of de baan bij je past? Kom gerust een uurtje meelopen voordat je solliciteert!

Valto werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Over Valto

Valto is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in natuurlijke gewasbescherming. Wij helpen onze glastuinbouwklanten met het telen van gezonde groente en fruit met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, waarmee virusproblemen opgelost kunnen worden.