Protected by nature

Uw wereldwijde partner in natuurlijke gewasbescherming

Dutch

V10

Ons bekendste product, V10, wordt ingezet in de tomatenteelt om het pepinomozaïekvirus tegen te gaan.

Meer over V10

Onderzoek

Alle onderzoekers bij Valto zijn al jaren bezig met hun passie, namelijk het beschermen van planten tegen virussen en andere ziekten in de tuinbouw.

Meer over onze onderzoeken

Werken bij

Met gedrevenheid, samenwerking en ontwikkeling vormen wij een sterk team waarmee we baanbrekende innovaties kunnen realiseren.

Meer over werken bij Valto

Over Valto Biocontrol

Valto Biocontrol is een familiebedrijf. Van opa tot vader tot zoon, allemaal hebben wij de passie om de kwaliteit van groentegewassen te optimaliseren. Uit deze passie is V10 ontstaan, de groene oplossing voor PepMV.

Bij Valto zitten we niet stil. We zijn constant in beweging om nieuwe oplossingen te vinden. Jaarlijks investeren wij fors om de nationale en internationale tuinbouw van dienst te kunnen zijn met nieuwe, innovatieve producten.

Bekijk onze bedrijfsfilm

 

Het resultaat van V10

V10

V10 is ontstaan uit de passie die wij hebben voor het optimaliseren van de kwaliteit van groentegewassen.

Onze onderzoekers laten je in deze video zien wat V10 met een gewas doet. Jonge planten worden behandeld met V10 en een teeltperiode lang vergeleken met onbehandelde planten. Het resultaat mag er zijn!

Meer over V10

Nieuws

Het Tomato leaf curl New Delhi virus

17-03-2023

Het New Delhi virus (Tomato leaf curl New Delhi virus, afgekort ToLCNDV) werd in 1995 al ontdekt op tomatenplanten in India [1]. Sindsdien heeft het New Delhi virus zich over het Middellandse Zeegebied verspreid en is het sinds 2012 ook in Europa aanwezig.

 

Volledige artikel

Valto wint scale-up challenge

08-02-2023

Valto Biocontrol is de trotse winnaar van de start- and scale-up challenge van GreenTech Americas 2023! Wij zijn dus van 21-23 maart aanwezig in Mexico, zowel op de beurs als spreker.

Volledige artikel

Twijfel je of een symptoom wijst op een virus?

Stuur ons een foto. Wij kijken graag met je mee!

E-mail foto