Valto wint scale-up challenge

Valto wint scale-up challenge

Valto Biocontrol is de trotse winnaar van de start- and scale-up challenge van GreenTech Americas 2023! Wij zijn dus van 21-23 maart aanwezig in Mexico, zowel op de beurs als spreker.

De challenge was uitgeschreven door GreenTech. Zij willen de sector een extra impuls geven en telers en veredelaars helpen met innovatieve oplossingen. Op deze manier krijgen jonge en innovatieve bedrijven uit Nederland direct toegang tot de Latijns-Amerikaanse tuinbouwmarkt.

Wij hebben deze mooie prijs gewonnen en zijn blij met het jury commentaar.

De jury bestond uit Erik Plaisier (Nederlandse Ambassade in Mexico), Frank Hoogendoorn (Nederlandse Ambassade in Mexico), Steven Büter (NBSO), Annie van de Riet (AVAG) en Mariska Dreschler (GreenTech). Ze kozen voor ons en ons product V10 omdat: "Valto-producten planten beschermen tegen virussen op een milieuvriendelijke manier", "Reeds sterke samenwerkingsverbanden opgezet, nationaal en internationaal (verkocht in 25 landen)" en "Nieuw op de Mexicaanse markt".

Samen met onze partner Koppert Mexico helpen wij telers in Zuid-Amerika graag met biocontrol producten om hun teelt zo goed mogelijk op natuurlijk wijze te beschermen.

De scale-up challenge wordt georgansieerd door:
GreenTech Americas in cooperation with the  Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Mexico and NBSO Mexico/Querétaro.

Lees meer: https://urbanagnews.com/events/valto-biocontrol-wins-challenge-mexico/