Researcher

Researcher

Met jouw innovatieve onderzoeken maak jij wereldwijd verschil!

Wat ga je doen?

In een team van onderzoekers werk jij aan de meest innovatieve onderzoeken op het gebied van natuurlijke gewasbescherming. Je begeleidt de ontwikkeling van potentiële nieuwe producten en zorgt ervoor dat nieuwe middelen zo efficiënt mogelijk worden ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee maak je wereldwijd impact! Zo wordt ons bekendste product, V10, nu al veel ingezet in de tomatenteelt om het pepinomozaïekvirus tegen te gaan.

Met jouw gedrevenheid en nieuwsgierigheid vervul je een spilfunctie tussen de telers, (collega-)onderzoekers en opdrachtgevers. Vanuit deze samenwerking ontstaan innovatieve en richtingbepalende onderzoeksactiviteiten op het gebied van o.a. gewasbescherming, weerbaarheid en gewasgezondheid. De resultaten uit het onderzoek presenteer je aan collega’s en in bijeenkomsten met belanghebbenden. Je bent de vraagbaak voor opdrachtgevers, telers en collega’s die deze groene middelen benutten in de markt.

Waar ga je werken?

Je werkt in het laboratorium, onze kas en op kantoor in De Lier. Daarnaast reis jij ongeveer vijf keer per jaar een week naar onze locatie in Noord-Amerika om daar het onderzoek te begeleiden. Natuurlijk heb je vanuit Nederland ook veel contact met het onderzoeksteam aldaar. Kortom: je hebt een afwisselende baan waarbij je veel vrijheid krijgt om de onderzoeken optimaal te kunnen inrichten. 

Baan met impact

De Lier

€ 3000-4000 bruto p/mnd

32 - 40 uur

Wie ben jij?

  • Je bent hbo of wo afgestudeerd in een relevante richting zoals virologie, planten wetenschappen of biotechnologie.
  • Jij hebt 5 jaar werkervaring en bij voorkeur kennis van diverse moleculair biologische laboratorium technieken, zoals ELISA, qRT-PCR, next-generation sequencing, etc.

Wat bieden wij?

  • Afhankelijk van ervaring ontvang je een salaris tussen € 3.000 en € 4.000 bruto per maand.
  • Werk jij het liefst fulltime of parttime? Jij kiest! 32 tot 40 uur is mogelijk.
  • Je krijgt veel vrijheid om het onderzoek naar eigen inzicht het beste in te richten.
  • Iedere woensdag is er een lekkere lunch van de zaak of collega’s.
  • Op vrijdagmiddag kun je gezellig borrelen in onze eigen kroeg!

Meer weten?
Neem gerust contact op met Thorben Looije, directeur, via 0618637403 of stuur een app!

Direct solliciteren of eerst meelopen?

Solliciteer direct!
Stuur een e-mail naar Claudia de Bruin, HR en communicatieadviseur: claudia@valto.nl. Geen CV of motivatie? Geen probleem! Je kunt solliciteren met alleen je contactgegevens.

Meelopen? 
Eerst weten of de baan bij je past? Kom gerust een uurtje meelopen voordat je solliciteert!

Valto werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.

Over Valto

Valto is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in natuurlijke gewasbescherming. Wij helpen onze glastuinbouwklanten met het telen van gezonde groente en fruit met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, waarmee virusproblemen opgelost kunnen worden.