Bedrijfsleider/teler junior en senior

Bedrijfsleider/teler productie- en researchkas junior + senior

Werken in een bijzondere kas met verschillende teelten?

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider/teler bij Valto werk je in onze nieuwe productie- en researchkas, waar onze onderzoekers werken aan de meest innovatieve onderzoeken op het gebied van natuurlijke gewasbescherming. Hiermee maak je wereldwijd impact! Want ons bekendste product V10 wordt ingezet in de tomatenteelt in bijna 20 landen om het pepinomozaïekvirus tegen te gaan. Als bedrijfsleider/teeltspecialist ben je verantwoordelijk voor het optimaal kweken van de groente- maar ook exotische gewassen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en goed georganiseerd is. 

Waar ga je werken?

Je werkt in onze nieuwe kas van 1,5 hectare nabij ons kantoor op Leehove in De Lier, die op dit moment ontwikkeld wordt en waar jij een belangrijke bijdrage aan kunt leveren.  

Baan met impact

De Lier

40 uur

Wie ben jij?

  • We zoeken een junior en een senior bedrijfsleider/teler, die samen onze nieuwe kas gaan runnen.
  • Als senior bedrijfsleider heb je veel ervaring binnen de glastuinbouw en vind je het leuk om de junior te begeleiden. Als junior is ervaring gewenst, maar niet vereist. 
  • Je instelling vinden wij heel belangrijk: je bent flexibel en gedreven en denkt out-of-the-box. 
  • Je bent zelfstandig, ziet wat er moet gebeuren en steekt graag de handen uit de mouwen. 

Wat bieden wij?

  • Je krijgt veel vrijheid. De kas is jullie verantwoordelijkheid. Hoe jullie je uren en werk indelen is naar je eigen inzicht. 
  • Een fulltime baan (40 uur) met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van kennis en ervaring. 
  • Iedere woensdag is er een lekkere lunch van de zaak.
  • Op vrijdagmiddag borrelen we in onze eigen kroeg!

Direct solliciteren of meer weten?

Meer weten?
Neem contact op met Marian de Vries van Agri Recruitment, die voor ons de werving verzorgt: 0618637403 of marian@agrirecruitment.nl

Direct solliciteren
Wij zijn benieuwd naar je achtergrond en motivatie. Upload hier je reactie en CV of mail direct naar marian@agrirecruitment.nl.

Upload je brief en CV

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van werken bij Valto

Over Valto

Valto is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in natuurlijke gewasbescherming. Wij helpen onze glastuinbouwklanten met het telen van gezonde groente en fruit met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, waarmee virusproblemen opgelost kunnen worden.